Din bokning

Välj tjänst
Din bil
Välj dag
Kontrollera
Slutför bokning
Välj tjänst FÖR BILVERKSTAD

biltvätt

UTVÄNDIG TVÄTT Pris direkt Välj Vald

Exteriört lösgörs all smuts med avfettning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt . Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
UTVÄNDIG TVÄTT MED SNABBVAX Pris direkt Välj Vald

Exteriört lösgörs all smuts med asfaltbortagning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt och snabbvax . Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
INVÄNDIG TVÄTT Pris direkt Välj Vald

Dammsugning och rengöring av paneler, bagageutrymme, fönster, dörr sidor, mattor och insteg samt fönsterputs. Tillkommer extra för borttagning av hundhår.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
HELTVÄTT Pris direkt Välj Vald

Dammsugning i kupén och bagageutrymmet. Rengöring av gummimattor och panel. Vinyl- och plastrengöring samt fönsterputs. Exteriört lösgörs all smuts med avfettning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt . Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans. Obs! 100 kr extra tillkommer om bilen är riktigt ordentligt smutsig, om det behövs extra avfettning för borttagning av salt och asfalt eller om bilen har takbox.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
VIP TVÄTT MED SNABBVAX Pris direkt Välj Vald

Interiörtvätt med våttorkning av plast o vinyl, dammsugning inkl. bagage samt detaljering. Utvändig biltvätt med asfaltbortagning, schamponering, fälg rengöring, däck galans på gummin och torkning med sämskskinn, dammsugning, rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor med mera In- och utvändig fönsterputs och snabbvax utvändigt.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
VIP TVÄTT MED MASKIN VAXNING Pris direkt Välj Vald

Interiörtvätt med våttorkning av plast o vinyl, dammsugning inkl. bagage samt detaljering. Utvändig biltvätt med asfaltbortagning, schamponering, fälg rengöring, däck galans på gummin och torkning med sämskskinn, dammsugning, rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor med mera In- och utvändig fönsterputs och maskin vaxning av hela karossen.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
KEMTVÄTT AV SÄTEN Pris direkt Välj Vald

OBS! Priset varierar! Vid en klädseltvätt används hetvatten i kombination med en smutslösande kemikalie. Vi använder en speciell tvättmaskin som sprutar kemvätska samtidigt som den suger upp det smutsiga vattnet. Detta ger textilen en genomsköljning så att smutsen försvinner. Efter tvätten torkas klädseln med hjälp av en avfuktare. Processen upprepas tills resultatet är fullgott.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
FÄLGBEHANDLING Pris direkt Välj Vald

OBS! Pris varierar! Din bils fälgar utsätts för tuffa förhållanden då varma järnpartiklar från bromsar, salt, tjära, smuts från vägen och andra föroreningar fastnar hårt på en obehandlad yta vilket gör att aggressiva produkter och metoder ofta behövs för rengöring och underhåll. Med vår fälgbehandling så förenklas underhållet, slitaget mildras och konditionen kan effektivt bevaras.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
RÖK OCH DJURLUKTSBEHANDLING Pris direkt Välj Vald

Ozonbehandling. Tar bort oönskad lukt i bilen av t.ex husdjur, rökning.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
GOLVTVÄTT Pris direkt Välj Vald

Vi utför tvätt av golvmattor med miljövänliga tvättmedel. Därefter så torkas mattor, men innan vi placerar dem tillbaka så utförs tvätt och torkning av golvytan med speciella tvättmedel som tar bort alla fläktar och oönskade lukter.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
MOTORTVÄTT Pris direkt Välj Vald

Rengör motorn från smuts och vätskespill. *OBS vi tar inte på oss ansvaret att åtgärda eventuella motorproblem eller driftstörningar som kan uppstå i samband med motortvätt, självklart försöker vi att minimera risken för att problem ska uppstå.

Läs mer om biltvätt Läs mindre
VIP TVÄTT Pris direkt Välj Vald

Interiörtvätt med våttorkning av plast o vinyl, dammsugning inkl. bagage samt detaljering. Utvändig biltvätt med asfaltbortagning, schamponering, fälg rengöring, däck galans på gummin och torkning med sämskskinn, dammsugning, rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor med mera In- och utvändig fönsterputs

Läs mer om biltvätt Läs mindre

Boka bilservice online - få pris på direkten

Att boka en bilservice ska vara enkelt utan att behöva ställa sig i kön och slösa bort tiden, nu kan du boka din biltvätt eller bilservice enkelt på nätet och få ett pris direkt.  Har du svårt med att boka in på nätet kan du självklart höra av dig till oss. 

Om du har fått ett pris direkt så blir det automatiskt en bokning som är möjlig att avboka genom att ringa in vår kundtjänst eller chatta online med oss. Ibland kan det vara svårt för oss att lämna pris direkt då ber vi dig att skicka en förfrågan och vi återkommer med en offert.